Over mij

Mijn eigen affiliate website is www.thuiswebwinkel.nl en die bestaat al sinds 2011.  Momenteel ben ik bezig de website geheel opnieuw op te zetten, dus een compleet plaatje is het nog niet, maar dat komt vanzelf.

Toen ik met deze website begon was het in eerste instantie een soort van linkfarm. Een pagina met links naar online webwinkels. Inmiddels werkt het allemaal niet meer zo makkelijk, maar onmogelijk om geld te verdienen met affiliate marketing is het zeker niet.

Niet makkelijk, wel mogelijk!

Nadat ik de klok had horen luiden en besloot om ook eens wat met affiliate marketing te gaan doen, mocht ik op 9 januari 2011 mijn eerste salestransactie begroeten.

Alle inspanningen leverden me een bedrag op van niet meer dan €0,18. Er volgden dat jaar nog wat meer sales en het eerste jaar affiliate marketing leverde me in totaal een toch wat teleurstellende €51,45 op.

Mijn verwachtingen waren te hoog en natuurlijk deed ik allerlei dingen helemaal verkeerd!

Het glas is altijd half vol

Wanneer je ergens €0,18 mee kunt verdienen, dan kun je er ook €18,- mee verdienen. Ik gaf niet op en leerde stap voor stap methoden om niet alleen meer sales, maar ook sales met hogere commissies te behalen.

Wat heb je allemaal nodig?

WordPress is een prachtig systeem om snel een affiliate website mee te bouwen. WordPress vergt geen technische kennis en een 12-jarige kan er bij wijze van spreken moeiteloos z’n weg in vinden. Combineer WordPress met de Woocommerce Webshop plugin en je hebt gelijk een complete webshop! Met WP All Import vullen we deze met producten van anderen! Want daarmee ga je uiteindelijk geld verdienen.

Naast praktische zaken is kennis over affiliate marketing onmisbaar. Des te meer je weet, des te meer je zult verdienen.
Er bestaan verschillende methoden om effectief affiliate marketing te leren.